2012. március 20., kedd

MRSA - kókuszolaj | jomtom.hu

MRSA - kókuszolaj | jomtom.hu


MRSA - kókuszolaj


A Merck Manual (az orvosok Bibliája) azt írja, hogy az antibiotikumok elpusztítják az egészséges baktériumokat.

Az egészséges baktériumok immunrendszerünk első védelmi vonalai az egészségtelen baktériumok és kórokozók ellen.
Nevetséges, hogy a gyógyszerek elpusztítják azt, amely a baktériumok elleni küzdelemben az első sorban áll.
Az oldal tartalma jelentősen különbözik az egészségügy hivatalos álláspontjától.

Figyelmeztetés és felelősség kizárása:

A leírás nem minősül orvosi tanácsnak, és nem helyettesíti szakképzett orvossal történő konzultációt. Alkalmatlan betegség megelőzésére, diagnosztizálására, kezelésére és gyógyítására. Mindig konzultáljon szakképzett orvossal.




MRSA és kókuszolaj


Az MRSA leírásában olvashatjuk, hogy veszélyes és potenciálisan halálos baktérium fertőzés, melyet nagyon nehéz a szervezetből eltávolítani, mivel antibiotikum ellenálló.

Az ismeretek ellenére sok orvos mégis antibiotikumokat próbál használni a betegség legyőzésére. Az antibiotikumok immunromboló szerek, az MRSA kórokozókra alig van hatásuk.

Ha a témát kiegészítjük azzal, hogy az orvosok nem ismerik, ezért figyelmen kívül hagyják a természetes antibiotikum hatású anyagokat, melyek ellen a kórokozók, baktériumok nem fejlesztenek ki ellenállást, és így immunrendszerünk védelmét sem rombolják le.

MRSA-val szenvedőknek az egyik ilyen megoldás a VCO, hidegen préselt, bio kókuszolaj lehet. Használható belülről és kívülről is.

Belsőleg fogyasztva az organikus bio kókuszolaj erőteljesen virus-, gombaellenes és antibakteriális. Idővel, a betegségek ellen harcoló lipidei beépülnek a szervezetbe, és folyamatos védelmet biztosítanak számos probléma ellen.

Leghasznosabb védelmi összetevője a laurinsav - a közepes láncú triglycerid zsírsav (telített zsír), mely miután bekerül a szervezetbe, könnyedén átalakul monolaurinná.
A monolaurin egy monoglycerid, aktív védelmi anyag. Az organikus szűz (VCO) kókuszolaj kb. 50% laurinsavat tartalmaz. Az anyatej csak 20%-ot, mégis aktív védelmet nyújt az anyatejjel táplált csecsemőknek.

A kókuszolaj segíti a kórokozók gyors eltávolítását.
A Staphylococcus aureus, mely az MRSA-val együtt jön, egyike számos baktériumnak és virusnak, melyeket a VCO bio kókuszolaj inaktivál.
Ajánlott terápiás dózisa általában 3-4 evőkanál naponta.
(Kezdetben, míg szervezete megszokja napi 1-2 teáskanál javasolt kávéban.)

A bio kókuszolaj önmagában segíti a szervezet méregtelenítését.
Ez azért fontos, mert az MRSA nem csak a bőrre van hatással, hanem a vért is mérgezi. Nagy-Británnában, a vérmérgezéses esetek közel 40%-ban találtak MRSA-t a vérben. Vérmérgezés esetén az egyetlen logikus megoldás a mérgek eltávolítása.

A bio kókuszolaj testápolóként használható. Összetevői savas védőréteget hoznak létre a bőrön, amely antibakteriális, ezért barátságtalan a kórokozók számára.
A védőréteg megléte esetén nagyon kevés kórokozó található a bőr felszínén.

Természetes módon bőrünk savas kémhatású, ezt a védelmet a gyári szappanok gyakori használatával eltávolítjuk. Bőrünk így nyitottabbá válik az MRSA részére is.

A bió kókuszolajat célszerű közvetlenül fürdés, zuhanyozás után használni bőrünkön, és ezzel visszaállítani a védőréteget.

MRSA elleni extra védelemhez a természetes módon antiszeptikus és antibakteriális összetevőket tartalmazó teafa olajat is hozzáadhatja a kókuszolajhoz.
A tanulmányok azt mutatták, hogy a teafa olaja hatásos az MRSA ellen és bio kókuszolaj segíti a felszívódását.

A legtöbb orvos nem tudja, hogy a betegek hosszútávú immunrendszer védelmének érdekében mit tesz az antibiotikumok felírásával.

A Merck Manual (az orvosok Bibliája) azt írja, hogy az antibiotikumok elpusztítják az egészséges baktériumokat. Mivel az egészséges baktériumok immunrendszerünk első védelmi vonalai az egészségtelen baktériumok és kórokozók ellen, nevetséges, hogy a gyógyszerek elpusztítják azokat, melyek a baktériumok elleni küzdelemben az első sorban állnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése