2012. március 20., kedd

Tavaszi allergia, szénanátha, orrfolyás kezelése - szelíden | jomtom.hu

Tavaszi allergia, szénanátha, orrfolyás kezelése - szelíden | jomtom.hu

Tavaszi allergia - kezelése szeliden



Munka közben hallgatom a rádiót.
Naponta többször megemlítik, itt a tavasz.
Az év legszebb időszaka. Éled a természet.

Allergiásoknak allergológus és immunológus szakorvost ajánl a reklám.

Talán órákat kíván sorban ülni antihisztamin és szteroid receptekre várva?
Vagy jobban szeretné, ha a szteroidtól további allergiákkal folytathatná?

Szénanátha, könnyező szem, orrfolyás vagy aszthma tünetétől szenvedőknek néhány egyszerű, természetes stratégiát ajánlunk.

Nélkülözhető a szintetikus anyagokkal bőven átítatott papírzsebkendők használata.

Az allergia tüneteit jelentősen csökkentheti, sok esetben teljesen megszüntetheti.
Mellékhatásként teljes szervezete is megfiatalodik.
Az oldal tartalma jelentősen különbözik az egészségügy hivatalos álláspontjától.

Figyelmeztetés és felelősség kizárása
A leírás nem minősül orvosi tanácsnak, nem helyettesíti az orvossal való találkozást, valamint alkalmatlan betegség megelőzésére, diagnosztizálására, kezelésére és gyógyítására.




Allergia = eldugult máj, mérgezett vér, hideg lép





A tavaszi allergiáktól szenvedő emberek túlnyomó többségénél az "eldugult" máj, a toxikus vér és lép valamint a mellékvese alacsony működési szintje okozza a tüneteket.

A máj állapota akadályozza az energia áramlását, ezzel a szervezet gyulladásos válaszát okozza. Az immunrendszer bizonyos fokig úgy reagál a vérben levő mérgekre, mint idegen betolakodókra, tovább növeli a belső szerveket érő stresszes állapotot.

A lép alapvetően a szervezet emésztő tüze. Gyenge tűz esetén elégtelen az élelmiszerek emésztése. Emiatt a gyomorban váladék képződik, és lángba borítja a rosszul működő máj a légzőutakat és tüdőt.

A máj elzáródása és a lép gyenge állapota miatt a szervezet a levegőben levő polleneket támadó ellenségként azonosítja, melyre túlzott hisztamin választ ad..

Különböző stratégiával segítheti, vagy teljesen megszüntetheti szervezete allergiás válaszát. Egyik legegyszerűbb mód májának és vérének tisztítása, veséjének és lépének erősítése.


Máj - vér - vese kíméletes tisztítása


Kíváló minőségű
nagy hatásfokú,
tiszta területről származó,
ellenőrzött minőségű
és engedélyezett

gyomor-máj-epe - vese-izület - vértisztító teákat is kínálunk
Számos teánk váratlan megoldást is hozott mellékhatásaival. Erről is olvashat.

gyógynövény teák



A máj végzi a hisztaminok metabolizációját, melyet a szervezet számos sejtjéhez eljuttat. A kimerült, eldugult máj nem tudja kivonni a histamint és más káros anyagokat, emiatt rosszabbodik az allergia tünete. Ilyen állapotban a vér tisztítását sem tudja ellátni. Csökkentse vagy hagyja ki a szükségtelen gyógyszerek, alkohol, koffein fogyasztását és próbálja kizárni a környezetében előforduló stresszes állapotot előidéző okokat. Növelje a nyers zöldségek fogyasztását, és mozogjon többet.

Számos kitűnő máj és szervezet tisztító formula létezik, melyekkel gyengéden stimulálhatja és méregtelítheti máját és tisztíthatja vérét.

Tartsa veséjét melegen, amíg a jó idő megérkezik.
Ehhez melegvízes palack vagy melegítőpárna is kitűnő.
A vesetisztításhoz kitűnő gyógynövényes teáinkat is ajánljuk.

Támogassa lépe működését.
A hagyományos kínai gyógyászat szerint tartsa gyomrát hüvősen és nedvesen, de lépe legyen tűzforró és száraz.
Tavaszi allergia esetén minimális mennyiségű tejterméket fogyasszon, ne egyen és igyon hideg, vagy hűtőgépben tárolt élelmet, folyadékot.

Optimalizálja bélrendszerének egészségét
Nagyon sok immunrendszeri probléma felelőse a bélrendszer diszfunkciója.
A problémák a gyomorban kezdődnek, az elégtelen enzimek és savtermelés következtében. A bevitt élelmiszert nem képes megfelően megemészteni, ezért bomlásnak és rothadásnak indul, illetve fermentálódik. Kellemetlen helyzetet okoz.

Ennek következtében a bélflóra táplálása helyett dysiosis állapota jön létre, mely nem kívánt és egészségtelen baktériumokat, gombákat, parazitákat és ugynevezett leaky gut tünetet okoz. Az állapot az allergiáknak és különféle érzékenységnek kövezi ki az utat. Az étkezés megváltoztatásával és lúgosítással helyreállítható az állapot.

Mozogjon sokat, pihenjen eleget.
Számos tanulmány és kisérlet bizonyította, hogy a rendszeres mozgás javítja és segíti a szezonális allergia megoldását. Mozgással elég a felgyülemlett stressz, mely a májat, mellékvesét, bélrendszert, immunrendszert terheli.
Hasonlóan, megfelelő mennyiségű alvás is szükséges a feltöltődéstől és regenerációhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése